Despre noi

Benko IstvanBenglass SRL este o firma desprinsa dintr-o companie austriaca cu peste 20 de ani de exeprienta in fabricarea de usi si ferestre din lemn. Activam pe cont propriu de cinci ani, avem sediul central si atelierul in Odorheiul Secuiesc dar livram si in judetele limitrofe si in Bucuresti.

Produsele si serviciile noastre

Suntem specializati in lucrari unicat si personalizate in functie de client. Pe langa atelierul din lemn, detinem si un atelier de geamuri termopan unde producem sticla de ultima generatie: sticla termopan cu 2 camere, care ofera cea mai buna izolatie termica.

Totodata, prelucram si geamuri ornamentale, oglinzi gravate sau fazetate in functie de preferintele clientului.

Astfel, vrem sa va scutim de pierderi de timp si de efort ajutandu-va sa gasiti intr-un singur loc tot ce trebuie pentru o fereastra de calitate.

Mesteri care lucreaza cu rigurozitate austriaca

Nu facem munca de mantuiala si nici nu ardem etape in pregatirea materialelor: stim ca cele mai bune rezultate se obtin in timp si cu cele mai bune instrumente.

Lucrand cu noi beneficiati de rezultatul muncii unor mesteri cu experienta (nu zilieri) formati de catre partenerii nostrii austrieci si care au peste 5 ani de experienta.

Garantia Benglass, dubla fata de media pietei

Faptul ca mesterii nostrii au mandria lucrului bine facut si satisfactia ca munca lor va fi apreciata ne asigura ca si dumneavoastra veti fi satisfacuti de ceea ce va vor oferi. De fapt suntem atat de siguri ca veti fi multumit incat garantia pe care o oferim este aproape dubla comparativ cu restul pietei.

Dupa cum probabil reiese deja din randurile de mai sus, clientii ne prefera in primul rand pentru ca isi doresc calitate ireprosabila pe gustul lor si stiu ca lemnul este materialul care combina cel mai bine eleganta, naturaletea si durabilitatea.