De ce Benglass?

Un grad de satisfactie al clientilor nostri de 97%

Pentru ca din cei 189 de clienti cu care am lucrat pana acum 97% s-au declarat foarte multumiti de calitatea produselor pe care le-am creat special pentru ei. Asadar conform opiniei clientilor nostri sunt 97% sanse ca veti fi foarte multumiti de colaborarea cu noi.

La noi nu veti gasi compromisuri la materiale - lucram doar cu materii prime cu o calitate de top, de la furnizori recunoscuti.

Oferim produse unicat si servicii complete

Un alt motiv este faptul ca veti beneficia de produse unicat, facute la comanda special pentru dumneavoastra. Si nu va oferim doar lemnul ci si sticla de ultima generatie, cu doua camere pentru a oferi cea mai buna izolatie termica.

Spre deosebire de cei ce fac doar produse in serie, mesterii nostri stiu sa faca minunate piese unicate, si personalizate conform solicitarilor pe care le veti avea.

Mesterii nostri lucreaza cu rigurozitate austriaca

Cu manopera stam si mai bine. Fiind pregatiti de parteneri austrieci cu 20 de ani de experienta si lucrand peste 5 ani de zile pe cont propriu cu aceeasi rigurozitate austriaca, am putut invata toate secretele meseriei si alegem in fiecare zi sa le folosim doar pe cele ce aduc valoare produselor pe care vi le oferim.

Pentru ca reusim sa combinam cele mai bune materiale naturale cu cele mai recente tehnologii si am invatat de la asociatii austrieci ca preocuparea pentru ca clientii sa fie incantati de produsele noastre este cea mai buna strategie.

Merita sa lucrati cu Benglass pentru ca mesterii nostri (ca sunt mesteri cu experienta, nu zilieri) au mandria lucrului bine facut si satisfactia ca munca lor va fi apreciata. Ceea ce-i face sa lucreze cu drag si indemanare pentru dumneavoastra si sa va ofere cele mai bune produse.

Primiti o garantie dubla decat media pietei

Iar daca materialele sunt de calitate, uneltele profesionale, mesterii harnici si priceputi, produsul final nu are cum sa fie decat foarte bun. Despre aceasta insa, pot vorbi cel mai bine clientii si colaboratorii nostri.

Si daca noi nu am fi siguri ca veti fi multumit, de ce am mai oferi cea mai lunga garantie de pe piata, dubla decat media?