Testimoniale

Sunt Dr Bálint Szentendrey Csaba si locuiesc in Odorheiu Secuiesc. In 2005 m-am decis sa-mi pun geamuri din lemn stratificat si am apelat la Benglass SRL. Dupa atata timp sunt si acum foarte multumit de geamurile mele: au o izolatie perfecta, functioneaza foarte usor si fara nici un fel de zgomot. Inclusiv vopseaua este inca in stare excelenta.Pentru ca in 5 ani nu am avut nici o problema cu produsele lor, am comandat tot de la Benglass toate ferestrele si usile de la noua mea casa din Sancraiul de Mures.Am pus in usile de interior sticle speciale sablate si vopsite manual pe care tot ei mi le-au oferit dupa solicitarea mea. Rezultatul a fost ca am primit niste usi si niste ferestre din lenm nemaipomenite: sunt foarte elegante ca aspect iar feroneria face produsele Benglass sa fie foarte silentioase si foarte usor de rabatat. Dincolo de asta, mai recomand firma Benglass SRL pentru ca ofera servicii complete.

Cu stima,
Dr Bálint Szentendrey Csaba

Ma numesc Peter Levente si sunt unul din asociatii spalatoriei de masini „Kukulloparti" din Odorheiul Secuiesc. Am ales lemnul ca material pentru ferestrele mele pentru ca este un material natural si da o anumita caldura si prestanta casei mele.Firma Benglass a facut usile si ferestrele pentru casa mea din lemn stratificat scotand foarte bine in evidenta aceste caracteristici ale lemnului. Lucrarile pe care le-au facut au fost excelente pana in cel mai mic in detaliu si mi-au fost livrate exact la termenul pe care l-am stabilit dinaninte. Au trecut cinci ani de zile de atunci dar si acum cand stau si ma uit la feresterele mele si cat de bine si-au pastrat frumusetea si eleganta, imi dau seama ca am facut o investitie foarte buna lucrand cu cei de la Benglass.

Cu stima,
Péter Levente

Societatea Terap VA SRL din Tg-Mureş a avut plăcerea de a colaborea cu Sc Benglass SRL, producător de tâmplărie din lemn stratificat, încă din anul 2007, o colaborare care ne-a permis să cunoaştem atât produsele şi serviciile oferite de dânşii, care sunt de o calitate superioară , dar şi personalul societăţii . În activitea de montaj a existat o colaborare între personalul societăţilor noastre , astfel că s-a putut vedea pregătirea, competenţa profesională dar şi morală a angajaţilor societăţii Benglass SRL şi ne-au demonstrat că societatea dispune de managementul şi experienţa necesară pentru a activa în acest domeniu.Sc Benglass SRL este o societate de încredere , cu care vom colabora şi pe viitor şi pe care o recomandăm pentru calitatea produselor şi profesionalismul serviciilor prestate.

Cu stima,
conducerea Sc Terap VA SRL